РАДОВАН ПАВЛОВСКИ – ДОБИТНИК НА ПОВЕЛБАТА „БЛАЖЕ КОНЕСКИ“ ЗА 2020 ГОДИНА

РАДОВАН ПАВЛОВСКИ – ДОБИТНИК НА ПОВЕЛБАТА „БЛАЖЕ КОНЕСКИ“ ЗА 2020 ГОДИНА Поетот и академик Радован Павловски е добитник…

Posted by Друштво на писателите на Македонија on Четврток, 17 декември 2020