Почитувани членови на ДПМ,

Ве известуваме дека Иван Антоновски ја повлече кандидатурата за претседател на Собранието на ДПМ за претстојното продолжение на седницата на Вонредното изборно собрание на ДПМ закажано за 27.01.2024 во 11 ч. во ДПМ.

23.01.2024.           

Канцеларија на ДПМ

Add comment