Друштвото на писателите на Македонија објавува дека Стефан Марковски ја повлече својата кандидатура за претседател на собранието на ДПМ за претстојното Вонредно изборно собрание на ДПМ закажано за 27.01.2024.

Друштво на писателите на Македонија

Add comment